infok el blog

21/10/2014: Gaudint de la lectura

Categoria: General
Escrit per: Info K
Després de fer el sorteig dels exemplars del "Diari del Greg", alguns dels guanyadors d'aquest concurs ens han enviat les seves fotos amb els llibres a les mans.
Són l'Èlia, el Pau i la Mònica. Tots ells ja estan disfrutant de la lectura.

Gràcies per les vostres fotos! .
Categoria: General
Escrit per: Info K
Divendres passat vam sortejar les entrades per anar a veure l'espectacle de claqué dels Tap Factory. Per participar al sorteig ens havíeu de respondre correctament la pregunta "com es diu claquè en anglès?" La resposta era "tap".
Vareu ser molts els que la veu encertar. L'afortunada va ser la Txell, que ens ha fet arribar una foto amb les entrades a la mà.Gràcies a tots els que vau participar! .
Categoria: General
Escrit per: Info K
Ja tenim els resultats de l'anterior enquesta, on us preguntàvem que us agrada més quan comença el col·le. La majoria de vosaltres heu dit "veure els amics". La segona cosa que més us agrada és conèixer nous professors i nous companys. Aquí teniu els resultats de l'enquesta. Moltes gràcies a tots per participar-hi.Podeu continuar votant a la nova enquesta .
Categoria: General
Escrit per: Info K
Divendres passat, 10 d'octubre, el Jordi va visitar els alumnes de l'escola Bernardí Tolrà de Vila-rodona, a l'Alt Camp. Va ser un matí molt interessant i ben divertit. Aquí en teniu una fotografia!Els alumnes van estar molt atents i participatius en la xerrada. .
Categoria: General
Escrit per: Info K
Ja hem fet el sorteig del pack de llibres "Diari de Greg" de l'escriptor i dibuixant Jeff Kinney.Els guanyadors sou:

-Èlia Olesti
-Mònica Rocadenbosch
-Pau Castellet

Moltes felicitats! .

© Televisió de Catalunya, S.A.