Escrit per: Generació digital


Amb l'inici de la nova temporada de la sčrie "Joc de Trons" es fa patent que el seu abast arriba molt més enllą de l'aficionat al gčnere. Si mai us havia interessat aquest escenari per a l'aventura perņ amb l'obra de George R. R. Martin heu descobert que pot ser més interessant del que imaginąveu, per quč no donar-li també una oportunitat als videojocs que succeeixen en mons de fantasia medieval?

Des de jocs de rol purs i durs a estratčgia, aventures d'acció o multijugadors massius. L'entorn de Fantasia Heroica te jocs per a tots els gustos i us animem a que aquestes vacances de Setmana Santa els proveu.

» Text complet

Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital


Visitem estudiants que estan creant els robots del futur. També ens fixem en una xarxa social per als més cuinetes. El perfil digital, el dediquem al cantant Joan Masdéu. I detallem quč hem de fer per esborrar les dades dels aparells que ja no volem, tant si són per llenēar com si són perquč els faci servir algś altre.
Categories: GD TV
Escrit per: Generació digital


Heu pensat mai com seria la vostra vida si tinguéssiu, per exemple, un robot que us ajudés a planxar? De moment no n’hem trobat cap. El que sķ hem trobat és un robot humanoide que han fet uns estudiants de La Salle i estą en fase de proves. Encara no l’han ensenyat a fer les feines la casa, perņ sap parlar més de 30 idiomes. Us ho ensenyem en el programa d’aquest dimarts.

També coneixerem una xarxa social per als més "cuinetes". Es diu Cookboth i us permet intercanviar receptes amb els millors xefs i que ells puguin veure, i qui sap si també fer, les vostres.

El perfil digital d’aquesta setmana el dediquem al cantant Joan Masdéu, que ens ha confessat que estą tot el dia pendent de les xarxes socials, especialment del seu Facebook! I sabrem quč hem de fer per esborrar les dades dels aparells que ja no volem, tant si són per llenēar com si són perquč els faci servir algś altre.

Aixņ, els vķdeos sorprenents d’internet i els favorits de la Gina, el dimarts 15 d’abril a les 23:04 al 33, presentat pel Lluķs Marquina.
Categories: GD TV
Escrit per: Generació digital


Ja pots descarregar el programa de dissabte de Catalunya Rądio per seccions a través de la nostra zona del portal. La primera i segona hora i també les seccions per separat.

Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital


Aquest dissabte i després d'unes setmanes d'abscčncia degut al futbol tornem a les ones amb tants temes que augurem un programa amb molt de ritme. Un ritme marcat per la iniciativa catalana AudioSnaps, on parlarem a la tertślia de les ulleres de Google que surten a la venda, de la devallada anunciada dels telčfons BlackBerry o dels continguts anunciats al SONAR+D del Sonar Festival. Ho farem amb la companyia d'en Tomąs Manzanares, creador i membre del bloc i podcast sobre Apple i Tecnologia: mossegalapoma.cat i amb Rafel Perez, President de l'associació DBUG i coordinador del espai ClubSprite.

Com sempre, la Gina Tost, Elisabet Sįnchez, Francesc Xavier Blasco, Pau Font i Roger Seró ens acompanyaran amb les seves seccions respectives.

Generació digital s'emet aquest dissabte a les 16:00 i estą presentat per Albert Murillo
Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital


Aquesta setmana ens fixem en una iniciativa de dos tarragonins: elcomprador.cat, un supermercat en lķnia que promet el millor preu i productes de proximitat. També estrenem un nou local de Barcelona que combina la cafeteria amb el taller de disseny. I sotmetem al nostre test digital l'actor i director Joan Lluķs Bozzo.
Categories: GD TV
Escrit per: Generació digital


Aquesta setmana, com és habitual, Generació digital ha tingut presčncia als micrófons de Catalunya Rądio, Catalunya Informació i iCat.cat.

Pots recuperar la secció dels Clicats del Matķ de Catalunya Rądio on hem parlat de les bromes a l'April Fools i del Forum TurķsTIC.En la secció de Catalunya Informació, Generació digital ha parlat del nou Plą digital de la Generalitat de Catalunya.Al programa Els Experts d'iCat.cat hem parlat d'un despertador per Android que ens ha agradat molt.I per acabar, hem realitzat un podcast exclusiu al nostre portal de Catalunya Rądio, dedicat a la inauguració de la nova botiga de Gigamesh.

Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital


Ens fa molta il·lusió presentar-te aquest podcast especial dedicat a la inauguració de la nova botiga Gigamesh, temple de la resistčncia cultural i refugi del gčnere fantąstic i de la cičncia ficció.

En Francesc Xavier Blasco ens guia en un viatge radiofņnic que ens portarą des dels inicis, fa 29 anys de la obertura de la botiga de la Ronda Sant Pere fins l'ampli local que ara s'ha obert.
A més, un dels fets que més toca de prop al Generació Digital és que Gigamesh ha anunciat una nova plataforma de llibre digital: Lektu.

Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital


Quan vam comenēar la temporada de rądio al setembre, els diumenges, fins que el futbol ens ho ha permčs, hem emčs uns programes especials que hem anomenat Dossiers.
Amb l'historiador i periodista Xavier Carmaniu, Francesc Xavier Blasco, Roger Seró i Albert Murillo de l'equip del Generació habitual intentem obrir els dossiers dels continguts més interessants que ens mostren les nostres pantalles.
De cara a Setmana Santa estem preparant el retorn dels GDDossiers amb un especial que no passarą desapercebut, perņ a més, a mitjans de maig amb la finalització de la lliga, tornarem amb forces renovades.
Fins llavors, fem un repąs d'alguns dels programes que hem emčs fins avui i com els pots descarregar tots.
Com sempre, recordar-vos que ens escoltem cada dissabte a Catalunya Rądio en la nostra edició normal de dues hores.

I tots els demés a través d'aquesta adreēa o a iTunes o RSS
Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital
Avui, a les 23.05, el 33 presentarą l’edició nśmero 100 de “Generació digital”, presentat per Lluķs Marquina.El programa nśmero 100 es pregunta si els dispositius que es fan servir en el dia a dia, com telčfons, tauletes o ordinadors, són un mitją de transport de quantitats elevades de gčrmens. La resposta la tindrą un laboratori.
El “Generació digital” descobrirą una aplicació pensada especialment per a nens amb dificultats d’aprenentatge. Els ajudarą l’Ąlex, un nen amb autisme.
Si s’han de preparar maletes per anar de viatge, val la pena saber que hi ha unes aplicacions d’allņ més śtils i que es presentaran al programa.
I per celebrar els 100 programes, el “perfil digital” es farą a Albert Murillo, el director i presentador del “Generació digital” de Catalunya Rądio.
“Generació digital” és un programa de tecnologia, oci i cultura digital amb una clara voluntat d’entretenir. L’espai setmanal posa especial čmfasi a demostrar el vessant social i śtil de la tecnologia i és, també, un aparador de les iniciatives d’emprenedors catalans en aquest ąmbit. Alhora, es converteix en una exposició de la cultura digital que neix a la xarxa o que té en la xarxa un dels seus vehicles.


Categories: GD TV
Anterior

Enllaēos patrocinats